Antropofagi

torsdag 19 juni 2014

Storasyster ser dig

Ibland händer det att en enkel bloggare skriver lite om massövervakning. Ibland höjer en enkel bloggare ett varningens finger avseende nazismens framfart. Ska en enkel bloggare verkligen skoja till det, då kan den säga typ öh passa er med att skapa en extremt utbyggd infrastruktur och tillåtande lagstiftning för massövervsakning, tänk om nazisterna en dag sitter vid makten, hur ska det då gå.

Problemet är att detta argument inte biter på Reinis och hans smutsiga hantlangare. Hur kommer det sig? En enkel bloggare misstänker i sitt stilla sinne att Reinis et al inte tycker att nazism är så himla illa ändå. Inga vidare kopplingar där.

Så hur ska vi få Alliansen att chilla med massövervakningen? Jag tror att vi måste omformulera vårt tänkta hot: Öh. passa er med att skapa en extremt utbyggd infrastruktur och tillåtande lagstiftning för massövervsakning, tänk om feministerna en dag sitter vid makten, hur ska det då gå.

Tänk dig att du, Reinis, sitter och surfar hårdporr. Du skickar ett soft mail till Hägglund där du skriver något i stil med, kolla in den här helt sjuka gang-rejpen, tjejer asså, de ska ha det i ändan ändå! I samma ögonblick blinkar en liten röd lampa borta på Försvarets Radioanstalt. Löjtnant Führer Sahlin den yngre kontrollerar vad som ligger bakom. Jasså, en man som är misstänkt lik en jättebebis sitter och skickar porr-tips till en jättebebis misstänkt lik en man! Nu måste vi omedelbart gripa in.

Vad ska du göra, Reinis, när det bankar på din dörr? När uniformerade män kvinnor stormar in och tar dig och din hårddisk i förvar? Är det detta samhälle du ville ha?

Jag tror att vi kan avsluta denna förvirrade novell redan här. Sammanfattningsvis är det hiskeliga verktyg som skapas, och som kan användas till lite vad som helst av vem som helst enligt dennes agenda. Om nu inte romregister och mailavläsning i SDs och SvPs händer skrämmer, då tvingas jag hota med feminister istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar