Antropofagi

tisdag 12 december 2017

Självreferentiell ad hominem-argumentation (lite, lite mer om Nietzsche)

 
"Nietzsche often employs ad hominem arguments, usually considered fallacies by most philosophers and logic teachers. But I argue that Nietzsche makes good use of these on the grounds that in philosophy, at least, a person’s character is certainly relevant to his or her moral claims and theories." (Living with Nietzsche.)
 
Say WHAAAAAAT!?
 
Bara betänkt. Bara beakta. Bara bearbeta:
 
in philosophy a person’s character is certainly relevant to his or her theories
 
Ja. Så. Ver. Kli. Gen?
 
***
 
Nietzsches och nietzscheanernas påstående att argumentum ad hominem är giltiga, är naturligtvis ogiltigt eftersom... Nietzsche är nazist! Nietzscheaner är smutsiga hundar! Alla har dom syfilis, men de har inte hunnit bli galna ännu - det är inte det är syfilisen ätit deras hjärnor som är felet - det är att de är snöskiga höndar!
 
 
Asså vet ni att Nietzsche pissade ner sig på en likvaka en gång. Och alla som gillar honom är bleka avmagrade onanister. Så jävla trista typer förresten!
 
Nä, Nietzsche och nietzscheaner råkar vara urusla på allt som är viktigt, samt tråkiga i största allmänhet. De har liksom ingen personlighet. I vissa fall snälla, men alltid TRÅKIGA. Och deras föräldrar sover i vardagsrummet för de är så jävla fattiga höhöhö.
 
Så här va: Nietzsche doppade ständigt mustascherna i yoghurten till allas förtvivlan och mammans skam. Pappan stack. Samlade svamlet samlade damm. Fucking crap.
 
Att ad hominem-argument är ogiltiga kan vi härleda ur det faktum att Nietzsches mat smakade illa. Att hans djur led. Att hans vänner inte hade några andra vänner. Att han såg ut som FAN rent ut sagt.
 
Suckabitch, suckabitch, suckabitch. Fy faaan, som en svensk skådis hade sagt. Du e ju [stirrig blick och ymnigt med saliv] WRICKHADD!
 
Missförstå mig rätt. Jag ifrågasätter inte deras argumentationsförmåga, som ett sätt att undergräva deras slutsatser. Jag ifrågasätter inte deras agenda, som ett sätt att misstänkliggöra dem med avseende på bottom line-argumentation. Det här är ingen rannsakan av deras sneda priors; deras lusiga logik eller lortiga intellekt. Det är en rent jävla personlig kritik av deras karaktär och levnad.
 
Nietzscheanernas skor är illasittande och ger dem skav. Det luktar ruttet kött från deras munhålor och de läser enbart thrillers. Nietzsche själv är en löksaft som sakta rinner nerför en salmonellasmittad träskärbräda.
 
Och det är DESSA töntar som förespråkar argumentum ad hominem. Nä usla pissråttor utan smak. Dö sakta, men inte väl, så som ni levat. Internetporr som levervärde; passivaggressivitet som enda arvegods. Söl som kläder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar