Antropofagi

torsdag 2 juli 2015

Greider Becker kommenterar - Pappa Jimmie

(Antropofagi har haft en uselt slö publiceringstakt på sista tiden. För att råda bot på detta har Vi nu anlitat den politiske kommentatorn Greider Becker, som ska gästblogga här på Antropofagi. Hr. Becker är känd för att hålla en något lägre stilistisk nivå, vilket Vi tror kan gynna såväl publiceringstakten som den aura av folklighet som Vi gärna ser att bloggen uppbär. Varsågod Greider Becker, scenen är din!)

Asså att kolla på Almedalsrapporteringen i går under SDs dag var en jävla fröjd! Elefanten i rummet var så jädra stor!

Jimmie har blett pappa. There I said it.

Nu ska SD greja med de "mjuka" frågorna. Kan ingen dra parallellen när Jimmie lägger värsta Führer-talet om att mening med livet är att avla knodd?

Ja älskar att SDs politiska utveckling är en 1:1-blåkopia av Jimmies personliga utveckling. Först var han skinhead, då var det hakkors. Sen blev han mamas-boy lönnfet Boxer-Robert-kopia, då var det den stilen som gällde ett tag. Strama upp det lite, orka ha visioner pga. tonåring.

Sen sjukskrevs Jimmie i tio sekunder, genast var blod&jord-ideologerna all over som kryllande fluglarver. Men nu är Jimpa tebax, nybliven farsa. Plötsligt nämns inte invandring en enda gång under SDs presskonferens. Allt handlar om hur det ser ut på Sveriges förskolor.

JIMMIE, DET ÄR COMEDY ATT DU BOKSTAVLIGT TALAT GJORT DET PRIVATA POLITISKT!

Ingen annan politiker är så sugen på att detaljstyra:

"I helgen ska ja flytta, vi inför RUT-avdrag i 48 timmar så ja kan få städat billigare."

"Aj, ja har fått hål i tanden. Nu driver vi plötsligt fri tandvård åt alla trettiplussare med illasittande chinos."

Visserligen har SD satt bollen i rullning och behöver inte prata sitt rasistprat längre. Borgarna sköter det jobbet. När KD och FP tävlar om vem som har brunast skjortor, då tickar alla poäng bara in på SDs konto. Tänk piratkopierade Chanel-väskor, det är bara originalet som vinner på att alla försöker efterlikna.

Om Jimmies förlossningspsykos gör att han plötsligt vurmar för barnomsorg och tycker att fyra kilo ut genom fittan är livets mening, då kan vi tänka oss andra intressanta scenarier.

Om Jimmie skulle migrera, skulle han då plötsligt uppfyllas av förståelse för ut/invandrarens situation? Skulle han då plötsligt göra 180 grader och skrika sig hes för reformer för att gynna nyanlända Syriers traumabearbetning?

Tanken är svindlande. Tack för mej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar