Antropofagi

tisdag 10 februari 2015

Prediktionen, del 4

Med anledning av att väktare i Malmö misshandlar barn på film, som jag nämnde här, är det dags att utfärda ytterligare en prediktion. Dvs, falsifierbar utsaga om hur framtiden kommer arta sig. Håll i hatten:

Liberala skribenter kommer innan veckan är slut ha bjudit på minst två artiklar som försvarar vakternas agerande. Förmodligen kommer Kjöller vara tidigt ute här, men möjligen även Birgersson, Arpi eller Helmersson. Kjöllers smörja kommer hålla sig på höga hästar, såtillvida att den kommer bestå av en förment "logisk argumentation" (not) om rättsstaten och våldsmonopolet och subjektiviteten och situationen och blablabla. Biljetter ska betalas, väktare ska kvarhålla, ungas ska lyda – släpper vi minsta tum på detta så rasar samhället snart samman runt omkring oss, barn tappar respekt för auktoriteter, med mera. Ah Kjöller, hur du älskar att leka intellektuell genom att spela Djävulens advokat!

Helmersson kommer mer gå på spåret "våldsvänstern är betydligt värre", och kanske även blanda in Hugo Chavéz på något sätt. I slutänden kommer väktarnas våldsdåd jämföras med något Pol Potskt folkmord eller liknande, för att på sätt relativiseras till intet. Vidare kommer Helmersson, om Kjöller inte redan spelat det kortet, att häftigt attackera den som filmade incidenten. Ett angrepp på rättsstaten! En kränkande av väktarnas professionella integritet!

Detta kommer plockas upp av exempelvis Mats Dagerlind på Avpixlat, som kommer att koppla incidenten till invandring och brottslighet – slår vi inte barn med invandrarbakgrund, då har vi snart sharialagar. Det finns faktiskt 50 no-go-zones i Sverige, det har SvDs Per Gudmundson sagt, och det innebär att vi måste motverka apokalypsen genom att sätta hårt mot hårt. Men den långsiktiga lösningen är ju emellertid att stänga gränserna och utvisa fler. För övrigt, ett barn? Ungjäveln hade mustasch, och säkert kriminella äldre bröder. Samt var ett brohuvud för anhöriginvandring. Kulturellt sett ska han ha stryk, pga. mycken osvenskhet.

Innan februari slår över till mars kommer KDUs Sara Skyttedal ha lagt sina fem cent till debatten, genom att misstänkliggöra de misshandlade barnen. Argumentationen kommer ske i cirkulär form – barnen blev slagna, och hade därför gjort sig skyldiga till något som man förtjänar att slås för. Således var det rätt att slå dem. Den som hamnar i konflikt med uniformerad personal är icke oskyldig. Den som rabblar ramsor på arabiska har icke rent mjöl i påsen. Upprätthållande av ordning är viktigare än ett arabisktalande barns (barn? han var fucking 18 och säkert våldtäktsman eller eventuellt IS-aspirant!) rättssäkerhet och hälsa.

Innan året är slut kommer Kent (eller Ted? vem är vem, vet någon?) Ekeroth ha motionerat om utökade befogenheter för uniformerade yrkesutövare att bruka våld mot personer som [insert valfri omskrivning för icke-svenskhets-norms-tillhörande personer enligt SDs definition] och därmed basta. Annars kommer fängelserna bli överfulla samtidigt som att svenska seder och bruk kommer falla i glömska. Framförallt kommer våld mot kvinnor minska om vi ger väktare och vakter längre och hårdare batonger – en slagen invandrare kanske tänker en gång extra innan han, svartmuskig och religiöst rasande, pucklar på sin(a) fru(ar) därhemma.

Därpå kommer Fp, M och KD tala i slingriga termer om att vakterna förmodligen gjorde rätt och tolkade situationen på ett lämpligt sätt, samt utsträcka diskussionen till att handla om vikten av hårdare straff och ivrigare poliser i utanförskapsområden i allmänhet. (Obs, jag vet var Malmö C ligger, men det gör nog inte your avarage SUV-sucker/privatplans-pamp till moderat.) Rättsväsendet kommer naturligtvis frikänna båda vakterna från allt klander.

Slutligen kommer Leif GW cyniskt och sarkastiskt uttala sig om det otänkbara i att väktare och/eller poliser överhuvudtaget döms för någonting, inklusive mord, finns det på film eller ej. Som ett tillägg kommer Leif låta förstå att det är fel att slå barn – detta tillägg kommer han pysa fram i form av en mycket sarkastisk formulering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar