Antropofagi

måndag 24 november 2014

Vad, vad vad vad, vad-vad, vad är receptet?

Antropofagi har tidigare hyllat E-40s The Recipe. Men inte allt som glimmar är guld. Antropofagi har identifierat rena rama felaktigheter i receptet.

Så här lär oss E-40:

Ta 36 ounces of coke (dvs. drygt ett kilo). Blanda med vatten i en kastrull på spisen. För att få ”stenblocken” att växa, addera bakpulver. Om temperaturen är låg, höj den, och rör runt. Vänta slutligen tills det blir hårt. Paketera det, och du har ett kilo [crack]. Kompis, det är receptet! Det, det det det, det-det, det är receptet.

Receptet säger alltså att vi ska koka ett kilo cocain till lika mycket crack. Detta är naturligtvis helt orimligt, vilket den gatusmarte inser. Den som ännu inte tagit slutbetyg i knark-kunskap kan vända sig till Internetz. En snabb sökning ger att

Powder cost way more. You can make lots of rocks from a .5 gram. Last prices I saw on the street $10 for 1 rock. An 8 ball is a large amount of coke, about 3.5 grams and went for about $300 to $700 depending on quality. To get the same high as a single rock you need to freebase about .5 gram $50 to $100.”

Varför i helvete skulle någon vilja ägna sig åt den typ av kapitalförstöring som E-40 föreslår? Är det något som Antropofagi har missförstått här? Den som känner sig kunna bidra med lite visdom på den här punkten är välkommen att kontakta Antropofagi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar